Φωτιά Ροδοσ - Στις φλόγες η Αιγιαλεία: Και πάλι φωτιά στην Αχαΐα / Οι πυροσβέστες θα συνεχίσουν την ολονύκτια μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της.

Φωτιά Ροδοσ - Στις φλόγες η Αιγιαλεία: Και πάλι φωτιά στην Αχαΐα / Οι πυροσβέστες θα συνεχίσουν την ολονύκτια μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της.. Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν ριχτεί 39 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και δύο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή ανάμεσα σε θολό και σορωνή στη ρόδο. Οι πυροσβέστες θα συνεχίσουν την ολονύκτια μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της. Χωρις ηλεκτρικο ρευμα μεγαλο μερος του νησιου. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στη σάλακο ρόδου σε δασική περιοχή και κοντά στον οικισμό.

Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στις έξι ημέρες διάρκειάς της έκαψε συνολικά 120.000 στρέμματα η ρόδος, όπως όλη η γύρω περιοχή της λεκάνης της μεσογείου πλήττεται κατά καιρούς από. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια τωρα ροδοσ από το φωτιά τώρα στη σαλαμίνα. Μεγάλη πυρκαγιά δίπλα από την πόλη της ρόδου: Ανεξέλεγκτα κινείται το πύρινο μέτωπο στη ρόδο σύμφωνα με τοπικά μμε. Σημειώνεται ότι σήμερα το νησί της ρόδου βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή.

Το Digital Marketing είναι το θέμα του 3ου online ...
Το Digital Marketing είναι το θέμα του 3ου online ... from tvkosmos.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή παλούκια. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη ρόδο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί. Στον εισαγγελέα πρωτοδικών ρόδου θα παραπεμφθεί αύριο δευτέρα στη μία το μεσημέρι ένας 47χρονος. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη με την φωτιά καεί με μανία. Ανεξέλεγκτα κινείται το πύρινο μέτωπο στη ρόδο σύμφωνα με τοπικά μμε. Από το πρωί το νησί της ρόδου είχε τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή εξαιτίας πολύ αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας. Σημειώνεται ότι σήμερα το νησί της ρόδου βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή. Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν ριχτεί 39 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και δύο.

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στη σάλακο ρόδου σε δασική περιοχή και κοντά στον οικισμό.

Χωρις ηλεκτρικο ρευμα μεγαλο μερος του νησιου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά ξέφυγε και εκκενώνεται, προληπτικά, η κοιλάδα με τις πεταλούδες. Στη ρόδο πρόκειται να μεταβεί την τρίτη, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων βαγγέλης αποστόλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του… Σημειώνεται ότι σήμερα το νησί της ρόδου βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή. Η φωτιά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την περιοχή των σύμφωνα με ενημέρωση του newsbomb.gr από την πυροσβεστική, για την αντιμετώπισή της φωτιά στη ρόδο. Στον εισαγγελέα πρωτοδικών ρόδου θα παραπεμφθεί αύριο δευτέρα στη μία το μεσημέρι ένας 47χρονος. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή «παντάνασσα» της ρόδου. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή παλούκια. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη ρόδο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή ανάμεσα σε θολό και σορωνή στη ρόδο. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στις έξι ημέρες διάρκειάς της έκαψε συνολικά 120.000 στρέμματα η ρόδος, όπως όλη η γύρω περιοχή της λεκάνης της μεσογείου πλήττεται κατά καιρούς από. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντικές ομάδες και ιδιώτες. Ανεξέλεγκτα κινείται το πύρινο μέτωπο στη ρόδο σύμφωνα με τοπικά μμε.

Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή παντάνασσα της ρόδου. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το απόγευμα έχει δημιουργήσει ήδη σοβαρά προβλήματα. Σημειώνεται ότι σήμερα το νησί της ρόδου βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή. Συλλυπητήρια δένδια σε τσαβούσογλου για τα θυμάτα από τις φωτιές στην τουρκία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά ξέφυγε και εκκενώνεται, προληπτικά, η κοιλάδα με τις πεταλούδες.

Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» - Psts.gr
Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» - Psts.gr from parianostypos.gr
Υπένθυμίζεται ότι σήμερα κυριακή η ρόδος βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή επειδή, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασία υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για. Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή παντάνασσα της ρόδου. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη ρόδο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη με την φωτιά καεί με μανία. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντικές ομάδες και ιδιώτες. Οι πυροσβέστες θα συνεχίσουν την ολονύκτια μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της. Σημειώνεται ότι σήμερα το νησί της ρόδου βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή. Συλλυπητήρια δένδια σε τσαβούσογλου για τα θυμάτα από τις φωτιές στην τουρκία.

Χωρις ηλεκτρικο ρευμα μεγαλο μερος του νησιου.

Υπένθυμίζεται ότι σήμερα κυριακή η ρόδος βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή επειδή, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασία υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά ξέφυγε και εκκενώνεται, προληπτικά, η κοιλάδα με τις πεταλούδες. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή ανάμεσα σε θολό και σορωνή στη ρόδο. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή «παντάνασσα» της ρόδου. Στη ρόδο πρόκειται να μεταβεί την τρίτη, ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων βαγγέλης αποστόλου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του… Την δευτέρα στον εισαγγελέα ο 47χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη σύζυγο του στη ρόδο. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη με την φωτιά καεί με μανία. Η φωτιά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την περιοχή των σύμφωνα με ενημέρωση του newsbomb.gr από την πυροσβεστική, για την αντιμετώπισή της φωτιά στη ρόδο. Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν ριχτεί 39 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και δύο. Σημειώνεται ότι σήμερα το νησί της ρόδου βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή. Συλλυπητήρια δένδια σε τσαβούσογλου για τα θυμάτα από τις φωτιές στην τουρκία. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή παλούκια. Οι πυροσβέστες θα συνεχίσουν την ολονύκτια μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της.

Στον εισαγγελέα πρωτοδικών ρόδου θα παραπεμφθεί αύριο δευτέρα στη μία το μεσημέρι ένας 47χρονος. Υπένθυμίζεται ότι σήμερα κυριακή η ρόδος βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή επειδή, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασία υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το απόγευμα έχει δημιουργήσει ήδη σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά ξέφυγε και εκκενώνεται, προληπτικά, η κοιλάδα με τις πεταλούδες. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στις έξι ημέρες διάρκειάς της έκαψε συνολικά 120.000 στρέμματα η ρόδος, όπως όλη η γύρω περιοχή της λεκάνης της μεσογείου πλήττεται κατά καιρούς από.

Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώνεται η κοιλάδα των Πεταλούδων ...
Φωτιά στη Ρόδο: Εκκενώνεται η κοιλάδα των Πεταλούδων ... from www.newsit.gr
Φωτια ν ροδοσ 27 7 13. Ανεξέλεγκτα κινείται το πύρινο μέτωπο στη ρόδο σύμφωνα με τοπικά μμε. Ηδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική με 3ο άνδρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά ξέφυγε και εκκενώνεται, προληπτικά, η κοιλάδα με τις πεταλούδες. Στον εισαγγελέα πρωτοδικών ρόδου θα παραπεμφθεί αύριο δευτέρα στη μία το μεσημέρι ένας 47χρονος. Από το πρωί το νησί της ρόδου είχε τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή εξαιτίας πολύ αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας. Χωρις ηλεκτρικο ρευμα μεγαλο μερος του νησιου. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη ρόδο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί.

Κινδυνεύουν σπίτια από φωτιά στις παρυφές της πόλης της ρόδου.

Φωτια ν ροδοσ 27 7 13. Οι πυροσβέστες θα συνεχίσουν την ολονύκτια μάχη με τις φλόγες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έχει κάψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη με την φωτιά καεί με μανία. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή παλούκια. Σημειώνεται ότι σήμερα το νησί της ρόδου βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή. Η φωτιά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την περιοχή των σύμφωνα με ενημέρωση του newsbomb.gr από την πυροσβεστική, για την αντιμετώπισή της φωτιά στη ρόδο. Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής σε δασική έκταση στην περιοχή παντάνασσα της ρόδου. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στη σάλακο ρόδου σε δασική περιοχή και κοντά στον οικισμό. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και στις έξι ημέρες διάρκειάς της έκαψε συνολικά 120.000 στρέμματα η ρόδος, όπως όλη η γύρω περιοχή της λεκάνης της μεσογείου πλήττεται κατά καιρούς από. Στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν ριχτεί 39 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και δύο. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντικές ομάδες και ιδιώτες. Την δευτέρα στον εισαγγελέα ο 47χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη σύζυγο του στη ρόδο. Συλλυπητήρια δένδια σε τσαβούσογλου για τα θυμάτα από τις φωτιές στην τουρκία.